Mijn Qander

Altijd en overal online inzicht in uw lening? Het kan veilig en snel met de Mijn Qander App. In één oogopslag alle informatie over uwl ening en zelf eenvoudig uw gegevens wijzigen. Ontdek het gemak. Installeren is zo gebeurd.

Downloaden
Apple - App Store: Hebt u een iPhone of iPad. Download de gratis Mijn Qander App dan in de App Store.

Android - Google Play: Hebt u een Android-telefoon of -tablet? Bijvoorbeeld een mobiele telefoon van HTC, Sony Ericsson, LG of Samsung? Download de gratis Mijn Qander App dan via Google Play.

Om de App te gebruiken, logt u eenmalig in met uw e-mailadres en gekozen wachtwoord voor Mijn Qander. Vervolgens kunt u een mobiele inlogwijze (5-cijferige pincode, Touch ID of Face ID) instellen om snel in de Mijn Qander App in te loggen.

Ontdek het gemak van de Mijn Qander App 
Als u zich nog niet geregistreerd hebt voor Mijn Qander is dat geen probleem. Onderaan in het inlogscherm van de Mijn Qander App staat een link waar u zich kunt registreren. U hebt dan direct toegang tot de Mijn Qander App.

De voordelen voor u op een rijtje:

 • U hebt direct inzicht in de actuele status van lening. 
 • U kunt altijd uw rekeningoverzichten bekijken en downloaden.
 • U kunt uw persoonlijke gegevens zelf wijzigen, bijvoorbeeld als u verhuist.
 • U regelt simpelweg een extra betaling.
 • U hebt toegang tot Mijn berichten. Hier ontvangt u persoonlijke berichten van Qander.

Veiligheid
Qander doet er alles aan om uw gegevens zo goed mogelijk te beschermen. Wij hebben daarom geïnvesteerd in een goede beveiliging. De Mijn Qander App gebruikt een beveiligde verbinding en er wordt geen persoonlijke informatie opgeslagen op uw mobiele telefoon of tablet. We adviseren u om altijd de nieuwste versie van de Mijn Qander App te gebruiken, zo hebt u altijd de nieuwste functionaliteiten en voldoet de App aan de huidige veiligheidsnormen.

Maak ook gebruik van deze gratis service. De Mijn Qander App is eenvoudig, veilig en altijd en overal bereikbaar. U hebt écht controle over uw geldzaken!

Basisregels

 • Minimaal 8 en maximaal 40 karakters.
 • Minimaal één cijfer.
 • Minimaal één hoofdletter.
 • Minimaal één kleine letter.
 • Minimaal 1 teken dat geen letter of cijfer is, bijvoorbeeld &%/*!.

Uniek wachtwoord

 • Gebruik geen bijzondere datum of namen van personen of plaatsen. Wij adviseren u een uniek wachtwoord te bedenken.
 • Neem een zin die u makkelijk kunt onthouden.
 • Gebruik de eerste letters van elk woord en de cijfers van die zin.
 • Zet de letters van de namen en belangrijke woorden in die zin in hoofdletters.

Bijvoorbeeld:  'Ans doet 12 keer per jaar haar boodschappen!'. -  wordt dan 'Ad12kpjhB!'.
 
Instellen/wijzigen wachtwoord
Als u een nieuwe wachtwoord aanmaakt, dan ziet u aan de groene balk daarachter, direct hoe veilig uw wachtwoord is. Klik hier om uw (nieuwe) wachtwoord aan te maken.

Om in te inloggen op Mijn Qander hebt u nodig:

 1. Een e-mailadres. Uw e-mailadres hoeft niet gelijk te zijn aan het e-mailadres in onze administratie. Het e-mailadres dat u gebruikt om de eerste keer in te loggen, wordt automatisch opgenomen in onze administratie. Als uw Qander-rekening is geblokkeerd, dan kunt u niet meer inloggen op Qander. U krijgt een melding bovenaan op uw computerscherm, waarom u niet kunt inloggen.
 2. Een geldig wachtwoord. Als u nog geen wachtwoord hebt, dan kunt u dat aanmaken.

U hebt de juiste inloggegevens, beschikt over een recente internetbrowser, een werkende internetverbinding en u kunt toch niet inloggen? Neem contact dan op met onze afdeling klantenservice via e-mail of telefoonnummer 073 - 646 2530. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur.

In Mijn Qander kunt u zelf uw persoonlijke gegevens wijzigen. Klik hier om in te loggen.

U kunt ook contact opnemen met de medewerkers van de afdeling klantenservice via e-mail of telefoonnummer 073 - 646 2530. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur.

Wilt u uw incassodatum wijzigen naar uw keuze? Neemt u dan contact op met de afdeling klantenservice via e-mail of telefoonnummer 073 - 646 2530. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur.

Uw rekeningnummer vindt u rechtsboven op uw Qander-rekeningoverzicht. Hebt u nog geen rekeningoverzicht van ons ontvangen? Zie dan onze correspondentie voor uw rekeningnummer.

U kunt via Mijn Qander een nieuw wachtwoord aanmaken.

Klik hier voor de voorwaarden waaraan uw wachtwoord moet voldoen

U ontvangt binnen 24 uur na het aanvragen van uw (nieuwe) wachtwoord van ons een e-mail met daarin een hyperlink. Deze hyperlink blijft actief tot 24 uur na het verzenden van de e-mail.

Werkt de hyperlink niet? Dan kan dit verschillende redenen hebben.

 • Controleer of u binnen 24 uur op deze hyperlink hebt geklikt. Zijn de 24 uur verlopen? Vraag dan opnieuw uw wachtwoord aan. Klik hier en ga naar wachtwoord vergeten.
 • Hebt u een hyperlink die over 2 regels loopt? Afhankelijk van het programma waarmee u werkt, kan de hyperlink hierdoor soms niet werken. Plak in dit geval de hyperlink aan elkaar vast, zodat er geen spatie of regelafbreking tussen zit. Klik vervolgens hierop. Werkt dit nog niet? Kopieer dan deze hyperlink, plak hem in uw internetadresbalk.
 • Hebt u de hyperlink bewerkt? Maak dan deze bewerking ongedaan en klik erop.

Als u problemen blijft houden, neem dan contact op met de medewerkers van de afdeling klantenservice via e-mail of telefoonnummer 073 - 646 2530. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur.

U hebt altijd inzicht in uw lening via Mijn Qander. In een beveiligde internetomgeving kunt u uw transacties bekijken, wijzigingen in uw persoonsgegevens doorvoeren of uw rekeningoverzichten downloaden.

Log in op Mijn Qander en ontdek de mogelijkheden.

Meer hulp nodig?

Onze klantenservice staat 5 dagen per week voor u klaar

U belt ons

073 - 646 2530

U mailt ons

Contactformulier