Extra services

Binnen het limiet van uw Visa Card of Doorlopend krediet kunt u direct geld opnemen. Komt u aan het eind van de maand net dat beetje geld tekort? Of staat u plotseling voor een grote uitgave? Dan kunt u binnen uw limiet geld naar uw eigen bankrekening laten overmaken.

Wat is een Doorlopend krediet? » Voor- en nadelen | Directa.nl

Verantwoord lenen

Als geregistreerde financiële instelling werken wij volgens de wetten, normen en richtlijnen die op onze organisatie van toepassing zijn. Om deze reden zijn wij verplicht om een actualisatiebeleid van uw persoonlijke en/of financiële gegevens uit te voeren tijdens het aanvragen van een geldopname. Het is in uw eigen belang dat u niet meer leent dan verantwoord is in uw situatie.

  • U regelt het zelf via Mijn Qander.
  • U hebt het geld binnen 3 werkdagen op uw lopende rekening.
  • U betaalt terug zoals wij hebben afgesproken; een vast percentage van uw kredietlimiet.

Als u niet genoeg bestedingsruimte hebt, dan maakt Qander het bedrag over dat wél binnen uw mogelijkheden ligt. Betaling zoals vastgelegd in de Algemene voorwaarden Creditcard en Doorlopend krediet van Qander Consumer Finance B.V. Over het opgenomen bedrag betaalt u een variabele rente. U betaalt het bedrag terug volgens de voorwaarden van de originele kredietovereenkomst(en). Daarnaast gelden alle overige voorwaarden van de originele kredietovereenkomst(en). Uitbetaling onder voorbehoud van goedkeuring door Qander.

Wilt u uw limiet van uw Visa Card verhogen of verlagen?

Dan kunt u dit zelf aanvragen in Mijn Qander. Wij nemen vervolgens telefonisch contact met u op om uw mogelijkheden door te nemen. De verwerking duurt enkele werkdagen dus vraag tijdig de wijziging van uw limiet aan. Natuurlijk kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Wilt u uw limiet van uw Doorlopend krediet verhogen of verlagen? 

Neem contact op met uw tussenpersoon. Uw tussenpersoon kijkt samen met u of uw wens past bij uw persoonlijke situatie. Zo blijft u verantwoord lenen. De gegevens van uw tussenpersoon staan op het contract.

Hebt u de Juridische Helpdesk afgesloten? Dan kunt u juridisch advies vragen bij de Juridische Helpdesk. U kunt de juristen bellen op (035) 539 22 42. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur. Houd uw klantnummer bij de hand als u gaat bellen.

De Juridische Helpdesk via Qander biedt hulp voor slechts € 1,99 per maand.

Sluit online de Juridische Helpdesk af.

De Juridische Helpdesk heeft een looptijd van één jaar en wordt elk jaar automatisch stilzwijgend verlengd op de vervaldatum. U kunt deze service voor het komende jaar opzeggen tot één maand voor de vervaldatum.

Meer hulp nodig?

Onze klantenservice staat 5 dagen per week voor u klaar

U belt ons

073 - 646 2530

U mailt ons

Contactformulier