Samen, met oog voor elkaar

We bieden al meer dan 25 jaar financiële producten en diensten, waardoor veel mensen denken dat we een bank zijn. Maar Qander is geen bank. We zijn een leuke organisatie met ongeveer 100 medewerkers. We werken met korte lijnen - en met oog voor elkaar.

Wat mag u van ons verwachten?

Betrouwbaarheid. Verantwoordelijkheid. De klant centraal stellen... Iedereen heeft het erover, wij doen het gewoon. We vinden simpelweg dat we met z’n allen ons uiterste best moeten doen. Voor consumenten. Voor bedrijven. Voor leveranciers. Voor onze omgeving en onze collega’s. Voor u. Hollands ondernemerschap noemen we dat.

Verstandig en verantwoord

We vinden het belangrijk dat u verstandig leent én dat alles keurig volgens alle regels verloopt. We staan dan ook ingeschreven bij de Autoriteit Financiële Markten en we werken volgens de gedragscode, richtlijnen en normen van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland.

Het ontstaan van Qander

In 1996 brachten we onze eerste winkelkaart met kredietmogelijkheden op de markt. Daarna ging het hard! We zijn nu een van de grotere aanbieders van leningen.

Bekijk onze geschiedenis

Verantwoorde financiële ruimte

Geld lenen geeft financiële ruimte, maar ook verplichtingen. Wij vinden het belangrijk dat u verstandig leent - en dus een lening afsluit die past bij uw situatie. In ons kantoor in ’s-Hertogenbosch werken ongeveer 100 mensen die u daarbij helpen.

Werken bij Qander

Zoek je uitdagend en leerzaam werk bij een leuke organisatie? En wil je werken in een omgeving waar collega’s en managers oog voor elkaar hebben? Welkom bij Qander! Wij hebben functies voor professionals, starters en studenten.

Bekijk onze vacatures