Grenzeloze mogelijkheden met uw Visa Card

Met uw Visa Card kunt u eenvoudig en veilig betalen - bij aankopen in een winkel en op het internet. Wereldwijd en op elk uur uw ideale reisgenoot in uw portemonnee. Vergeet niet uw creditcard voor gebruik te activeren!

Visa Card activeren

Wereldwijd betaalgemak

Met uw Visa Card kunt u eenvoudig online afrekenen, maar ook uw aankopen in winkels betalen. Dat is natuurlijk helemaal handig als u op vakantie bent! Uw Visa Card geeft u daarnaast toegang tot meer dan één miljoen geldautomaten in Nederland en daarbuiten. Staat het Visa logo op de geldautomaat? Dan kunt u er contant geld opnemen.

Bent u uw pincode kwijt of vergeten, vraag dan snel een kopie van uw huidige pincode aan bij onze afdeling klantenservice.

Veilig online betalen

Verified by Visa is een gratis service. Het geeft u extra bescherming bij uw online aankopen, doordat u een wachtwoord aan uw creditcard koppelt. Verified by Visa is snel en makkelijk te gebruiken, nadat u zich hebt aangemeld.

Ik wil veilig online betalen

Een andere kaartlimiet

Tijdens de vakantieperiode gebruikt u uw Visa Card al snel wat vaker dan normaal. Zoals in een restaurant, bij de autoverhuur, in een pretpark, tijdens het winkelen of in een hotel. Wat extra financiële ruimte op uw Visa Card is dan wel zo prettig. Zorg ervoor dat u deze op tijd aanvraagt. Zo voorkomt u dat u onnodig voor nare verrassingen komt te staan. U kunt bij Qander ook uw kaartlimiet verlagen als u de extra ruimte niet meer noodzakelijk vindt.

Ik wil mijn kaartlimiet veranderen

Betaal nooit te veel

U ziet uw net nieuwe tv goedkoper bij een andere winkel - of u beschadigt hem tijdens het vervoer naar huis. Geen zorgen! Met het Laagste prijs & garantieplan bent u daartegen beschermd.

Ik wil nooit te veel betalen

Juridische hulp

Ruzie met de buren, een meningsverschil met uw werkgever...liever niet natuurlijk. Overkomt het u toch? Dan wilt u goede juridische hulp. De Juridische Helpdesk biedt u die hulp.

Ik wil meer zekerheid

Geld op uw bankrekening

Binnen de kaartlimiet van uw creditcard kunt u geld naar uw bankrekening overmaken. Dit bedrag mag niet hoger zijn dan de nog beschikbare opnameruimte op uw Visa Card. U betaalt direct rente over het opgenomen bedrag.

Ik wil geld overmaken