Mijn Qander App

Altijd en overal online inzicht in uw geldzaken? Het kan veilig en snel met de Mijn Qander App. In één oogopslag alle informatie over uw lening en zelf eenvoudig uw gegevens wijzigen. Ontdek het gemak van de gratis Mijn Qander App!

Wat kunt u met de App?

  • U hebt direct inzicht in de actuele status van uw lening. 
  • U kunt altijd uw rekeningoverzichten bekijken en downloaden.
  • U kunt uw persoonlijke gegevens zelf wijzigen, bijvoorbeeld als u verhuist.
  • U regelt eenvoudig een extra betaling.
  • U hebt toegang tot Mijn berichten. Hier ontvangt u persoonlijke berichten van Qander.

Downloaden en gebruiken Mijn Qander App

De Mijn Qander App is speciaal ontwikkeld voor smartphone en /of tablet. Er is geen verschil met Mijn Qander, behalve dat u sneller kunt inloggen. Hebt u een iPhone, een Android telefoon of tablet? Download nu de gratis Mijn Qander App om uw geldzaken altijd en overal te regelen.

Voor iPhone of iPad: 

apple-appstore

Voor Android-telefoon of -tablet:

google-playstore

Bijvoorbeeld een mobiele telefoon of tablet van HTC, Huawei, LG, Motorola, Nokia, Samsung of Sony. 

Veilig en snel toegang met uw eigen mobiele inlogwijze

Om de App te gebruiken, logt u eenmalig in met uw e-mailadres en gekozen wachtwoord voor Mijn Qander. Vervolgens stelt u een mobiele inlogwijze (5-cijferige pincode, Touch ID of Face ID) in om snel en veilig in de Mijn Qander App in te loggen. 

U hebt zich nog niet eerder geregistreerd voor Mijn Qander?

Om het gemak van Mijn Qander of de Mijn Qander App te ontdekken, registreert u zich eenmalig voor Mijn Qander.

Direct registreren voor Mijn Qander >

Onderaan in het inlogscherm van de Mijn Qander App staat ook een link waar u zich kunt registreren. U hebt dan direct toegang tot de Mijn Qander App. Meer informatie over het registreren van Mijn Qander staat op deze pagina.

Veiligheid 

Qander doet er alles aan om uw gegevens zo goed mogelijk te beschermen. Wij hebben daarom geïnvesteerd in een goede beveiliging. De Mijn Qander App gebruikt een beveiligde verbinding en er wordt geen persoonlijke informatie opgeslagen op uw mobiele telefoon of tablet. We adviseren u om altijd de nieuwste versie van de Mijn Qander App te gebruiken, zo hebt u altijd de nieuwste functionaliteiten en voldoet de App aan de huidige veiligheidsnormen.